Forum mladih GP URA uručio donaciju Narodnoj kuhinji u Danilovgradu

Forum mladih Građanskog pokreta URA uručio je juče simboličnu donaciju u vidu prehrambenih proizvoda Narodnoj kuhinji u Danilovgradu koja u tom gradu posluje pod okriljem lokalne organizacije Crvenog krsta.

To je saopšteno iz Građanskog pokreta URA.

U saopštenju se dodaje da su u razgovoru sa sekretarom Rankom Saveljićem predstavnici Foruma mladih GP URA istakli važnost društvene odgovornosti svih subjekata kako na lokalnom tako i na državnom nivou.

„Broj korisnika Narodne kuhinje raste iz godinu u godinu i sa izuzetnim naporima rukovodstvo i osoblje organizacije Crvenog krsta u Danilovgradu uspijeva da odgovori u humanoj misiji koju vode za građane. U toj misiji partneri su društveno odgovorna preduzeća, građani, pojedinci, Opština“, rekao je Saveljić.

iz GP URA je saopšteno da je ukazano i da bi u cilju bolje organizacije jako korisna bila i bolja komunikacija ili umrežavanje svih subjekata, organizacija i istitucija koje se bave sličnom misijom kako bi se razmijenila iskustva, unaprijedili servisi.

Iz Foruma mladih Građanskog pokreta URA poručuju da će i u narednom periodu pokretati ovakve inicijative, podsticati društvenu odgovornost te istrajavati na politikama koje će značiti bolji standard građana kako bi potreba za ovakvim vidom servisa za građane bila sve manja.

Foto: GP Ura

NIKŠIĆ PROGNOZA