Fondacija “Čini dobro”: Akcija dobrovoljnog davanja krvi 27.decembra  

Fondacija “Čini dobro” 27. decembra organizuje akciju dobrovoljnog davaja krvi, a prijave traju do 25. decembra do 12 h. Informacije o satnici održavanja akcije dostaviće blagovremeno. 

Akcija dobrvoljnog davanja krvi Fondacije “Čini dobro” je treća po redu ove godine.

Iz Fondacije napominju da se na  linkovani prijavni formular mogu prijaviti zaposleni iz kompanija koji su zainteresovani da učestvuju u akciji.

“Većina kompanija ima praksu da zaposlenima koji doniraju krv, tada obezbijede slobodan dan ili mogućnost da napusti radno mjesto u vrijeme akcije. Ukoliko kompanija nije u prilici da to omogući, budite slobodni da nam pišete, kako bi pokušali da pronađemo adekvatno rješenje, bar prilikom zakazivanja satnica za vaše zaposlene”. Napomena: Za žene mora proći najmanje četiri mjeseca od prethodnog davanja krvi. Takođe, ukoliko ima zainteresovanih za donaciju trombocita, molimo Vas da naznačite na upitniku, s obzirom na to da procedura traje sat vremena. Kao i prošlog puta, osmišljavamo male poklončiće, sitne znakove pažnje kao znak zahvalnosti, te ukoliko budete imali neki prijedlog, možete pisati. ” , poručuju iz Fondacije “Čini dobro”.

NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents