Erasmus + razmjena za mlade u Plavu

Crnogorsko društvo ekologa raspisalo je poziv za pet mladih iz Crne Gore koji žele da provedu šest dana u prirodi, i da zajedno sa učesnicima iz Grčke, Albanije i Italije zavire dublje u teme zaštite životne sredine i klimatskih promjena.

„Imaš između 18 i 25 godina, iz Crne Gore si i zanima te zaštita životne sredine? Imamo sjajnu priliku za tebe! Prijavi se na naš šestodnevni događaj u Plavu, koji će biti održan od 5. do 10. jula 2024. godine. Šta te očekuje? Produbićeš svoje razumijevanje ekoloških pitanja, posebno o temama objedinjenih konceptom zaštite životne sredine i klimatskih promjena. Naučićeš praktične alate i razviti vještine koje će ti pomoći da pozitivno djeluješ i doprineseš zaštiti naše prirode i životne sredine. Kroz ovo iskustvo proći ćeš zajedno sa 25 učesnika i učesnica iz Grčke, Crne Gore, Albanije i Italije. Ne propusti predivnu priliku da pobjegneš u svježe predjele plavskog kraja i da se povežeš sa vršnjacima sa kojima dijeliš interesovanje o ovim temama!“, navode u pozivu.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem formulara: https://forms.gle/wbo73REGGkA3ktfU8

Razmjena za mlade organizuje se u okviru projekta YOUTH CARE zajedno sa partnerima iz Albanije Beyond Barriers – Pertej Barrierave i The Door Albania, Grčke ANCE i Italije TDM 2000 International u okviru programa Erasmus+.

Foto: Crnogorsko Društvo Ekologa/Montenegrin Ecologists Society

NIKŠIĆ PROGNOZA