Dukaj čestitao Dan opštine Pljevlja

Ministar javne uprave, Marash Dukaj, čestitao je 20. novembar, Dan opštine Pljevlja, predsjedniku Opštine, Dariu Vranešu  i predsjednici Skupštine opštine Pljevlja, Jovani Tošić.

Pljevlja su prepoznata po svojim energetskim, rudnim  i industrijskim potencijalima. Ovdje se vjekovima unazad uspješno čuva i njeguje multikulturalnost i multietničnost, a različitosti se njeguju kao neprocjenjivo bogatstvo. Neka ovaj princip ostane i dalje  ključni faktor razvoja i zajedništva.

Pored prirodnih bogatstava kojima obiluje,ovaj grad nudi i ljudski resurs  kao najdragocjeniji potencijal. Siguran sam da  Opština Pljevlja nudi projekte vrijedne pažnje investitora  koji imaju namjeru da svoj život vežu za pljevaljski kraj i Crnu Goru, a to bi bio i najveći doprinos da mladi ovog kraja ostanu i svoju budućnost planiraju u rodnom gradu.

Želim da naglasim da će Ministarstvo javne uprave podržavati uspostavljanje uprave okrenute ka građaninu, čemu će doprinijeti  i uvođenje elektronskih servisa kao neizostavan  dio procesa reforme javne uprave.

Uz najljepše želje za dalji ubrzani razvoj grada, svim građankama i građanima čestitam Dan opštine Pljevlja.  

foto:MJU

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA