Dukaj: Andrijevica zaslužuje da bude na najvišim tačkama razvoja sjevera

Ministar javne uprave, Maraš Dukaj, čestitao je 17. jul, Dan opštine Andrijevica, predsjedniku Opštine Andrijevica, Željku Ćulafiću i predsjedniku Skupštine opštine Andrijevica, Mladenu Đukiću.

“U ime Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da vama, građankama i građanima Andrijevice uputim najsrdačnije čestitke povodom 17. jula, Dana opštine”, naveo je Dukaj.

Andrijevica je, kako je kazao, opština sa jedinstvenim prirodnim potencijalom, za razvoj svih grana privrede, sa akcentom na poljoprivredu i turizam, zahvaljujuci kojima Andrijevica zaslužuje da bude na najvišim tačkama ravnomjernog regionalnog razvoja sjevera Crne Gore.

“Najveće bogatstvo Andrijevice su njeni ljudi, koji imaju želju i sposobnost da kroz kapitalne projekte i ličnim zalaganjem, razviju bolji standard života u rodnom kraju dajući priliku mladima da ostanu i ovdje grade svoj život”, rekao je Dukaj.

Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Andrijevica u oblasti reforme javne uprave sa fokusom na efikasno i odgovorno pružanje usluga građanima.

“Uz najbolje želje vama, svim građankama i građanima Andrijevice, još jednom čestitam 17. jul”, zaključio je Dukaj.

Foto: MJU

NIKŠIĆ PROGNOZA