„Dragoslav Šćekić da se izvini građanima i ljekarima“

Ljekarska komora Crne Gore reagovala je na jučerašnje gostovanje ministra zdravlja Dragoslava Šćekića u jutarnjem programu „Dobro jutro Crna Goro“ i tražila da se Šćekić javno izvini ljekarima i građanima Crne Gore zbog „raznih dezinformacija okoje je iznio“.

„Ovim putem pozivamo Ministra zdravlja Crne Gore, Šćekica, da se javno izvini ljekarima i građanima Crne Gore zbog brojnih dezinformacija koje je izrekao prilikom gostovanja u Jutarnjem programu RTCG, a sa utiskom da je cilj lična promocija i konfrotiranje građana i ljekara što nanosi veliku štetu i jednima i drugima“, navodi se u reagovanju. 

Kazali su da ostavljaju mogućnost da Ministar zdravlja nije vjerodostojno informisan od strane svojih saradnika i imajući a vidu činjenicu da je, kako tvrde, Ministarstvo zdravlja zatvoreno da razgovor sa Ljekarskom komorom i ljekarima uopšte.

„Ovim putem predlažemo da se upriliče radni sastanci o svim aktuelnim pitanjima, pa čak i da se iznesu stavovi i argumenti na javnom medijskom prostoru“, navodi se u reagovanju.

Izvor: RTCG

Foto: Pixaboy

NIKŠIĆ PROGNOZA