DPS Nikšić: Protiv načelnika Komunalne policije ODT podnijelo optužni predlog

„I dok u Nikšiću vlada pravi komunalni haos, dok divlje deponije niču na svakom koraku, dok psi lutalice gazduju nikšićkim ulicama, dok je automobila više na trotoarima nego na parking mjestima, protiv načelnika Komunalne policije Veselina Čurovića, Osnovno državno tužilaštvo (ODT) podnijelo je optužni prijedlog“, saopštili su iz nikšićkog DPS-a .

Kako pojašnjavaju Čuroviću će se suditi zbog neovlašćenog prikupljanja i korišćenja ličnih podataka ekološke aktivistkinje, koja je samo ukazivala na nerad dotičnog gospodina.

„Ovo je još jedan dokaz da nikšićki vlastodršci koriste sve metode da ućutkaju slobodnu građansku misao, političkih neistomišljenika, novinara i nevladinih aktivista. Ali džaba, svakog dana glas slobodnih građana i građanki se jače čuje i postaje tako glasan, da zaglušuje svu buku, prljavštinu, mržnju, mizoginiju i kukavičluk lokalne vlasti. Bolje bi bilo Veselinu Čuroviću i ostalim čurovićima, da počnu pred kraj mandata raditi svoj posao, da umjesto njega to ne čine ekološki aktivisti i građani, da se mane uznemiravanja istih, i da počne neselektivno primjenjivati zakone, jer Nikšićani i Nikšićanke moraju koristiti ulice i trotoare, pa i u vrijeme kad Čurović i kolege rukuvodioci doručkuju“, navode iz DPS-a Nikšić.

Foto: DPS

NIKŠIĆ PROGNOZA