„DPS autori prakse “jedan stan-drugi stan-otpremnina” da prestanu sa uznemiravanjem javnosti“

Kad već nije u mogućnosti da demantuje niti jednu tvrdnju o kataklizmi koju su ostavili u podgoričkom Vodovodu, molim odbornika Demokratske partije socijalista Andriju Klikovca, da ne uznemirava javnost, jer je vrlo opasno na ovaj način dovoditi građane u zabludu, kazao je zamjenik gradonačelnice Glavnog grada Danilo Šaranović.

U reagovanju na današnju konfereniju odbornika DPS-a, Šaranović je kazao da je pošteno, „ako je im je uopšte jasno značenje te riječi“, da kad već ne žele da preuzmu očiglednu odgovornost za decenijsko pustošenje resursa Glavnog grada, prestanu da se igraju sa građanima.

Prema njegovim riječima, Gradsko preduzeće Vodovod je već demantovalo pomenute navode i upoznalo javnost sa svim tehničkim detaljima.

„I na kraju, odborniče Klikovac, jasna je namjera, a izvedba nevješta, da se radi o blijedom pokušaju odvlačenja javnosti od otkrivanja svih nezakonitosti, u koje ni sami nismo mogli povjerovati. Očigledan je i strah zbog toga šta sve može i šta hoće isplivati. A vama građani Podgorice, obećavam da ništa neće ostati sakriveno, jer imate pravo da znate kako je DPS raspolagao vašom imovinom. Praksa „JEDAN STAN – DRUGI STAN – OTPREMNINA“ biće trajno istjerana iz Glavnog grada“, zaključio je Šaranović. 

Foto: Glavni grad

NIKŠIĆ PROGNOZA