Đurović čestitala Dan opštine Andrijevica

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović čestitala je 17. jul, Dan opštine Andrijevica, predsjedniku Opštine Željku Ćulafiću, predsjedniku Skupštine opštine Mladenu Đukiću, odbornicima i svim građankama i građanima ovog grada.

– Upućujem srdačne čestitke povodom 17. jula – Dana opštine Andrijevica i podsjećam da su privrženost antifašističkim vrijednostima i crnogorskoj slobodarskoj tradiciji jedna od najvažnijih odrednica andrijevačkog kraja. Zbog toga se i danas, 82 godine od izbijanja opštenarodnog ustanka u Crnoj Gori, s posebnim pijetetom sjećamo onih koji su položili živote za oslobođenje grada i cijele zemlje – navela je ona.

Kako je naglasila, odgovoran i i proaktivan odnos prema valorizaciji raspoloživih materijalnih i prirodnih resursa, podržan adekvatnim investicionim programima, preduslov je ekonomskog oporavka i dinamičnog rasta i razvoja Andrijevice.

– Samo ozbiljnim pristupom možemo stvoriti nove vrijednosti za mlade ljude, kao i bolji poslovni ambijent za sve relevantne subjekte zainteresovane za ulaganja u privredne grane koje su od vitalnog značaja za razvoj ove opštine, što će direktno generisati značajan broj novih radnih mjesta i doprinijeti da Andrijevčani svoju budućnost grade u rodnom mjestu – istakla je Đurović.

Foto: Skupština Crne Gore

NIKŠIĆ PROGNOZA