Damjanović: Nijesu me uplašile prijetnje sa skaj aplikacije i ne očekujem da će se SDT ovim baviti

“Treba ovoga Damjana u NK malo prebit. On je naš. Al da se frka digne”. Ovo je rečenica koju izvjesni Andrijašević iz Nikšića, neoliko dana pred izbore u Nikšiću šalje bivšem policajcu Ljubu Miloviću. Damjan je predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović, koji je rođeni Nikšićanin. Za portal Adria Damjanović kaže da živimo u takvom društvu u kojem nas ništa ne moze iznenaditi, pa ni čak činjenica da i ako živite pošteno možete biti meta napada.

“Istinski mi je žao što Andrijašević tada nije došao da me malo prebije pa da se oprobamo ko če šta ponijeti. Mene je makar lako pronaći u Nikšiću u čuvenoj Karađorđevoj ulici gdje je nekad bila kuća Kulevića Radovana iz Brankine pjesme Gledala sam s Koma plava”, kaže Damjanović.

Dodaje da nije ovo prvi put da bude meta napada zbog njegove borbe za Crnu Goru.

“Ja se osim Boga nikog ne plašim tako da me ovo saznanje ne može zastrašiti. Zajedno sam sa svojim prijateljem Branom Mićunovićem sam prolazio mnogo teža vremena od borbe sa sedmim bataljonom pa preko rederendumske kampanje kada su na sveni bili mnogo ozbiljniji igrači od ovoh današnjih. Ja se uvijek bezbjedno osjećam i spreman sam sebe da odbranim od bilo koga. Nas iz Katunske nahije ne može uplašite tamo neka skaj prepiska”, objasnio je Damjanović.

Ipak, nije optimista da će se Specijalno državno tužilaštvo se baviti  ovim prijetnjama upućenim njemu.

“Ono što me kao građanina posebno zabrinjava jeste činjenica kako transkripti prepisku iz Tužilaštva završavaju kod novinara tablioda Vijesti. Na kraju želim da dodam radi svog licnog integriteta i integriteta moje porodica da ja Andrijašević i njemu slični nikad nijesmo bili na istoj strani”, zaključio je Damjanovć.

Foto: CKM

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents