Ćulafić: Svaki dio grada zatrpan smećem, na nekim mjestima se formiraju legla zaraza

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Glavnog grada Stefan Ćulafić, objavio je na društvenoj mreži „X“ fotografije i video snimke više djelova Podgorice, na kojima se vidi da su zatrpani smećem.

 

„Danas je bukvalno svaki dio grada zatrpan smećem. Fotografije i video snimci su snimani danas u raznim djelovima PG, od G. i D. Gorice, preko Bera, Starog A. i Zlatice.. Bukvalno svuda su puni kontejneri, a na nekim mjestima se formiraju legla zaraza u najtoplijem mjesecu u godini“, napisao je Ćulafić. 

Prema njegovim riječima, očigledno je da nakon gotovo pola godine od kako je formirana nova gradska uprava ili ne želi ili ne umije da odgovori najelementarnijim mogućim zadacima u sistemu, kao što je čistoća javnih površina.

„Nesposobnost, neažurnost ili malicioznost plaćamo i osjećamo svi mi kao građani. Kao odbornik dužan sam da koliko na narednoj sjednici Skupštine Glavnog grada u okviru posebne sjednice postavim pitanje u vezi sa zatrpavanjem Podgorice smećem i to ću i učiniti“, naveo je on.

Foto: Stefan Ćulafić/DPS

NIKŠIĆ PROGNOZA