Coca-Cola podrška mladima i EYCA stižu u Nikšić i Herceg Novi

Nakon Pljevalja i Kotora, Coca-Cola podrška mladima & EYCA karavan znanja stiže u još dvije crnogorske opštine – Nikšić i Herceg Novi.

Predavanje u Nikšiću održaće se 27. maja u 10.30h u Prvoj srednjoj stručnoj školi i to na uvijek aktuelnu temu – kako se izdvojiti na tržištu rada, napisati dobar CV i pripremiti se za razgovor za posao. Predavačica će biti direktorica PR agencije Represent Communications, Ivana Bobičić koja će, iz komunikacijskog ugla, polaznike naučiti svim važnim vještinama koje mogu biti korisna i praktična podrška u izgradnji karijere.

Nakon Nikšića, put znanja vodi do Herceg Novog gdje se sa mladima družimo 7. juna u 12h u Omladinskom centru. Ivana Gazivoda, osnivačica aplikacije MyTurn približiće polaznicima temu start up-ova, ali iz ugla mladih preduzetnica i, iz prve ruke, odgovoriti na pitanje kako teče put od ideje do uspješnog startup projekta.

Prisustvo na obje radionice je potpuno besplatno i otvoreno za sve zainteresovane srednjoškolce, studente, kao i one koji su na tržištu rada.

„Brojni mladi koji su se našem karavanu znanja pridružili u Pljevljima i Kotoru pokazatelj su da smo izabrali njima važne teme na koje uvijek žele da čuju nešto više i sa predavanja izađu bogatiji za još jednu vještinu. Raduje nas kada vidimo radoznale mlade generacije koje promišljaju i koje su spremne da sjutra budu nosioci društva i promjena. Coca-Cola podrška mladima i EYCA karavan znanja je podrška na tom putu u najvažnijem segmentu, a to je znanje“, poručila je Zvezdana Vuletić, menadžerka za partnerstva sa zajednicom u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora.

„Nakon prošlogodišnje uspješnje realizacije Coca-cola podrška mladima i EYCA karavan znanja, raduje nas da vidimo da ove godine bilježimo još veće interesovanje mladih, kao i angažovanje na samim radionicama. To je dobar znak da smo odabrali relevantne teme i da treba da nastavimo da pratimo i potrebe mladih, kao i trendove na tržištu i da mlade ljude usmjeravamo ka pravim vrijednostima, znanjima i vještinama“, kazao je Jugoslav Radović, izvršni direktor NVO Centar za omladinsku edukaciju.

Coca-Cola podrška mladima & EYCA karavan znanja će u narednom periodu obići i druge crnogorske opštine. Sve informacije o novim besplatnim edukativnim ciklusima biće dostupne putem sljedećih veb sajtova: coca-colapodrskamladima.me i

https://www.omladinskakartica.me/ kao i na Instagram stranicama Coca-Cola podrška mladima i Evropska omladinska kartica (EYCA).

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA