CKB prijatelj Fondacije „Čini dobro“

Marija Jovović, izvršna direktorica Fondacije “Čini dobro” i Nemanja Đurašković, direktor Odjeljenja za marketing i komunikacije, potpisali su ugovor o saradnji kojim je CKB stekla status prijatelja Fondacije „Čini dobro“.

„Fondacija “Čini dobro” okuplja kompanije koje se prepoznaju po svom društveno odgovornom poslovanju. Jedan od ciljeva fondacije je promocija filantropskih načela i poslovne kulture koja je usmjerena na podršku inicijativama za unapređenju kvaliteta života cjelokupne društvene zajednice. “ Fondacija “Čini dobro” je uspjela svojim aktivnostima i projektima, ali i podrškom koju pruža drugima, u oblastima edukacije, zelenih inicijativa i digitalnih servisa da skrene pažnju na svoje djelovanje i uticaj koji ostvaruje na crnogorsko društvo. Najbolji pokazatelj za to, pored rezultata koje ostvarujemo, jeste i podrška poslovne zajednice i širenje kruga prijatelja Fondacije među kojima je od sada i CKB“, saopštili su iz Fondacije.

Zajednički uz podršku donatora i prijatelja , poručuju, nastaviće da čine dobro i promovišu humanost, dobročinstvo i altruizam kao vrijednosti koje trebaju biti dio svakog pojedinca, ali i privrednih subjekata.


„Želimo podstaći ljude da budu svjesni svoje uloge u društvu i da čineći dobro mogu doprinijeti stvaranju bolje i pravednije zajednice“, rekla je Marija Jovović izvršna direktorica Fondacije „Čini dobro“.

„Naša banka prepoznaje važnost saradnje, kako bismo zajedno realizovali projekte koji transformišu društvo i promovišu načela pravičnosti i održivosti. Saradnja sa fondacijom “Čini dobro” potvrđuje da CKB nije samo pokretač značajnih društveno odgovornih aktivnosti, već i saveznik svima sa kojima dijelimo iste vrijednosti. Uvjeren sam da ćemo kroz naše partnerstvo pozitivno uticati na mnoge i doprinijeti napretku okruženja u kojem živimo i stvaramo”, istakao je Nemanja Đuršaković, direktor Odjeljenja za marketing i
komunikacije CKB-a.

Fondacija “Čini dobro” i CKB predstaviće uskoro prvi zajednički projekat iz domena zelenih
inicijativa koji će biti usmjeren na zaštitu životne sredine, sa akcentom na oblast upravljanja
otpadom.

foto:Fondacija „Čini dobro“

NIKŠIĆ PROGNOZA