Budvanska rivijera ponudila ljetovanje djeci iz beogradske škole „Vladislav Ribnikar“

Budvanska rivijera ponudila je ljetovanje djeci iz beogradske škole “Vladislav Ribnikar”, uputivši dopis Ministarstvu prosvjete Srbije.

“Kao hotelska grupa koja raspolaže smještajnim kapacitetima u hotelima u Budvi, ponudili bismo boravak djeci, kao i njihovim porodicama u svrhu pratnje, a kojima je neophodan oporavak, kada se za to steknu uslovi”, navode na Instagram stranici Ministarstva prosvjete Srbije.

“Ukoliko smatrate da bi ovaj naš predlog bio na dobrobit djece, koja su nažalost svedočila masakru i na sreću izbegla stradanje, molim Vas da kontaktirate Kabinet Uprave Društva Hotelske grupe Budvanska rivijera, kako bismo u periodu kada su naši hotelski kapaciteti na raspolaganju, omogućili ljetovanje i boravak u svrhu što bržeg oporavka djece od napada koji je ostavio dubok trag na svima nama”, stoji u poruci.

Ministarstvo prosvjete se zahvalilo pojedincima i kompanijama koji su pokazali solidarnost i pružili podršku kada je najteže, navodi se u objavi.

izvor:RTV Budva

foto:HG Budvanska rivijera

1 komentar
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Očistite šahte od pijeska , kamenja , boca , lišća , da ne plivamo na prvu javu kišu kao što je ova danas. Kanale takodje.
Stare trotoare izlijte , poravnajte da ne idemo čamcem preko njih.

NIKŠIĆ PROGNOZA