Bogdanović: Gospod Isus Hrist žrtvovao se za spasenje svih nas, ne praveći razliku među ljudima

U ime Kluba poslanika Demokrata nadbiskupu Barskom monsinjoru Roku Ðonlešaju, kao i svim vjernicima rimokatoličke vjeroispovijesti želim blagosloven najsrećniji hrišćanski praznik, Uskrs, saopštio je šef Kluba poslanika Demokrata u Skupštini Crne Gore Boris Bogdanović.

„Obilježavajući Uskrs i slaveći Gospoda zajedno slavimo i proslavljamo najdublje ljudske i univerzalne vrijednosti koje nas podučavaju o međusobnoj potrebi i podršci, potvrđujući da je prava sloboda Crne Gore ogledalo njenog građanskog duha i zajedništva. Gospod Isus Hrist žrtvovao se za spasenje svih nas, ne praveći razliku među ljudima. Taj veličanstveni čin nas uči da je svaka žrtva samo mali dio puta ka ostvarenju naših ciljeva – ciljeva koji nas vode ka svjetlijoj budućnosti i vječnom životu“, navodi se u čestitki.

„Neka nam ovaj Uskrs bude podsjetnik da u svakom trenutku možemo pronaći snagu za novi početak, nadu koja nas vodi kroz izazove, i vjeru u bolje sjutra. Neka ovaj dan bude ispunjen novim prilikama za opraštanje, za pružanje ruke jedni drugima i za zajedničko prevazilaženje svih prepreka koje stoje pred nama. Sa nadom da će predstojeći dani donijeti toplinu u vaša srca i domove, mir kojim težimo, zdravlje koje čuvamo, sreću kojoj se nadamo i ljubav koja nas povezuje, želim svima vama, dragi prijatelji, blagosloven i srećan Uskrs“, zaključuje se.

Foto: Demokratska Crna Gora

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA