Bečić: Uvjeren sam da građani Berana osjećaju napredak sa novom gradskom upravom

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić predsjedniku Opštine Vuku Todoroviću, potpredsjedniku Opštine Damjanu Ćulafiću, predsjedniku Skupštine opštine Novici Obradoviću i građanima Berana čestitao je 21. jul, Dan opštine.

– Od 21. jula 1941. godine kada je na sjednici Narodooslobodilačkog odbora za Srez beranski, pokrenuta velika borba za slobodu i borba protiv fašizma, posvećenost slobodarskoj tradiciji i vrijednostima antifašizma u gradu pod Jasikovcem do današnjeg dana nikada nije utihnula i predstavlja podstrek novim generacijama da bezrezervno njeguju antifašističku misao. Uvjeren sam da građani Berana na svakom koraku osjećaju napredak i boljitak sa novom gradskom upravom, a da će se kroz ravnomjeran regionalni razvoj naše države i sjever razviti kako i zaslužuje a građani Berana osjetiti konkretne benefite od prirodnih potencijala koje posjeduje ovaj kraj- naveo je Bečić.

Kako je istakao, sa željom da grad nastavi putem ekonomskog oporavka i prosperiteta,  još jednom svim građankama i građanima Berana čestita Dan opštine.

Foto: Demokratska Crna Gora

NIKŠIĆ PROGNOZA