Baraninu Ameru Cikotiću za operaciju oka potrebno 8.500 eura

Ameru Cikotiću (36) iz Bara neophodno je 8.500 eura za operaiju oka koja bi bila obavljena na jednoj od klinika u Turskoj. Iz Nevladine organizacije (NVO) “Izvor života” apeluju na građane i privrednike u Crnoj Gori da pomognu kako bi Baranin što prije mogao otputovati u Tursku. Uplate iz Crne Gore i inostranstva mogu se vršiti preko brojeva žiro računa koji su na fotografijama u nastavku.

Iz te NVO ističu i da je Cikotić otac četvoro djece, da nije zaposlen jer ima invaliditet, te da njegova porodica živi od socijalnih davanja i lične invalidnine koju prima.

 “Ameru je odrađena transplatacija jedne rožnjače kada mu je ugrađen implant 2005. godine i ostao je bez tog oka sa znatno slabijim vidom i na drugom oku. Uprkos svemu tome Amer je koliko god je mogao radio na dnevnicu  za svoju porodicu.Međutim, zadnjih mjeseci Ameru se vid na oku koje mu je ostalo znatno pogoršao i nakon kontakta sa klinikom u Istanbulu Amer je odlučio da pozove sugrađane i građanje da mu pomognu da prikupi 8.500 eura koliko mu je potrebno za operaciju na oku, put i boravak u Turskoj”, navode iz NVO “Izvor života”.

NIKŠIĆ PROGNOZA