Bar: Uhapšena jedna osoba zbog marihuane

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Bar su, preduzimajući aktivnosti na otkrivanju i suzbijanju tzv. ulične prodaje narkotika, lišili slobode jednu osobu zbog sumnje da je izvršila dva krivična djela, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se dalje navodi u saopštenju barska policija je na jednoj klupi zatekla M.R. (18) i A.Đ. (37), oba iz Bara, kojom prilikom je M.R. u ruci držao tzv. džoint. Kontrolom ova dva lica kod njih je pronađeno po jedno pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

„Policija je kriminalističkom obradom došla do sumnje da je M.R. opojnu drogu marihuanu prodao A.Đ. za određenu sumu novca, te da su nakon toga zajedno konzumirali ovu drogu. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se M.R. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćeno proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga“, ističu iz policije.

Oduzeta opojna droga biće predmet vještačenja u Forenzičkom centru Uprave policije.

Foto: Primorski portal

NIKŠIĆ PROGNOZA