Akcija pošumljavanja sadnica crnog bora u dvorištu OŠ „Boško Radulović“ u Komanima

Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija (MPNI) saopštilo je da je u petak, u saradnji sa Glavnim gradom i preduzećem „Zelenilo“ d.o.o. Podgorica, uz podršku kompanije „Mondelez“, sprovelo akciju pošumljavanja sadnica crnog bora u dvorištu JU OŠ „Boško Radulović“ u Komanima.

To je saopšteno iz MPNI.

“Aktivnost pošumljavanja je dio akcije koja za cilj ima sadnju 100.000 sadnica crnog bora širom Crne Gore, u okviru projekta „Borimo se za naše šume“, saopštili su iz ministarstva.

U kampanji koju su realizovale kompanije „Mondelez International“ i Nelt Grupa sa partnerima, sadnicama će se u narednom periodu ozeleniti dvorišta brojnih škola širom Crne Gore.

Foto: MPNI

Predstavnici Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija osim sprovedene akcije, upoznali su se i sa realizovanim radovima koji se odnose na rekonstrukciju i renoviranje škole „Boško Radulović“ u Komanima.

“U narednim danima nastavićemo sa akcijom sadnje u novim školama, čime ćemo društveno korisnim radom podići svijest kako kod naših učenika, tako i kod svih naših građana”, stoji u saopštenju ministarstva.

Foto: MPNI

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents