Adžić: Reformama do najmlađe i najobrazovanije policije u Evropi

Dobri rezultati na planu  sprečavanja i otkrivanja počinilaca  prekršaja i krivičnih djela bili su jedna od tema na sastanku ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića sa načelnikom Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja, saopšteno je iz kabineta ministra unutrašnjih poslova. 

Tokom posjete je konstatovano da je bezbjednosna situacija na teritoriji ove opštine povoljna te da imamo visok stepen lične i imovinske sigurnosti građana. Ministar je istakao zadovoljstvo što se rad odvija sinhronizovano, a policijski službenici postupaju profesionalno i neselektivno, navodi se u saopštenju.  

Saopštavaju i da je akcentovano  da pojačane aktivnosti policije daju rezultate, te da upravo zahvaljujući vidljivim rezultatima  imamo i značajno povjerenje građana u policiju. 

Nastojaćemo da radimo na tome da se građani u Pljevljima ali i u svim drugim opštinama osjećaju sigurno  i bezbjedno, te da kroz dalje inoviranje  sistema obezbijedimo da crnogorska policija bude u rangu policija zemalja EU, zaključuje se u saopštenju kabineta ministra unutrašnjih poslova.

Izvor: Antena M

NIKŠIĆ PROGNOZA