Žabljak: Krivična zbog građenja bez prijave i dokumentacije

Policijski službenici Regionalnog Centra bezbjednosti „Zapad“ u kontinuitetu preduzimaju mjere i radnje u cilju suzbijanja i otkrivanja krivičnih djela protiv uređenja prostora, odnosno sprovode aktivnosti usmjerene na kontrolu objekata izgrađenih bez uredno pribavljene dokumentacije, navode iz Uprave policije.

Iz policije su kazali da su s tim u vezi službenici Stanice policije Žabljak podnijeli krivičnu prijavu protiv M.B. (36) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršila krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje.

“Preduzimajući službene mjere i radnje policijski službenici Stanice policije Žabljak su došli do sumnje da je M.B. tokom jula ove godine protivno propisima o planiranju prostora i izgradnji objekata i bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje započela izgradnju objekta na teritoriji Opštine Žabljak”, kazali su iz policije.

O navedenom je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima koji je kvalifikovao krivično djelo.

Foto: Printscreen TVCG

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA