„Vodovod“ Nikšić: Kilibarda privremeno udaljen sa posla, pokrenut disciplinski postupak

Iz nikšićkog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ saopštili su da su povodom incidenta  koji e u tom preduzeću dogodio prije nekoliko dana preduzeli sve pravne radnje koje su im na raspolaganju.

U „Vodovodu“ 6.februara radnik Mustafa Kajević zadobio je povrede od Steva Kilibarde, šefa kabineta direktora pomenutog preduzeća. Kilibarda je, kako je i policija juče saopštila, Kajeviću zadao više udaraca zatvorenim šakama u predjelu glave.

„Vođeni profesionalnom odgovornošću, ovom prilikom želimo da obavjestimo javnost da su preduzete sve pravne radnje koje stoje na raspolaganju ovom Društvu u navedenom slučaju, a to podrazumijeva pokretanje disciplinskog postupka kroz koji će se ispitati i utvrditi disciplinska odgovomost zaposlenog na radnom mjestu šef kabineta koji je i suspendovan, odnosno privremeno udaljen sa posla, do okončanja predmetnog postupka“, navedeno je u saopštenju koje je potpisao direktor nikšićkog „Vodovoda“ Željko Cicmil.

Podsjećaju da je pred nadležnim organima u toku postupak kojim će se, kako pojašnjavaju, utvrditi eventualna neka druga odgovornot Kilibarde, odnono prekršajna ili krivična.

Taj postupak vodi se nezavisno od onog koji je preduzeće pokrenulo.

foto:RTNK

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents