Uhapšen Vuksan Radonjić, prijetio novinaru TV Vijesti

Vlasnik firme „Trudbenik“, Vuksan Radonjić uhapšen je zbog prijetnji novinaru Televizije Vijesti Nikoli Milosaviću Aleksića.

Lisice na ruke stavljene su mu po nalogu osnovnog državnog tužioca Harisa Šabotića, saznaju „Vijesti“ nazvanično.

Radonjić je ranije danas priveden na informativni razgovor u policiju, nakon što je sinoć prijetio i vrijeđao Milosavića Aleksića.

Prema saznanjima „Vijesti“ iz Uprave policije, inspektori su o prijetnjama obavijestili podgoričko Osnovno tužilaštvo.

Novinar TV Vijesti jutros je policiji prijavio prijetnje koje su mu upućene tokom telefonskog razgovora, kada je od Radonjića tražio objašnjenje u vezi sa temom koju istražuje, a odnosi se na moguće nepravilnosti u radu Radonjićevog restorana „Balkan“ u Podgorici.

Radonjić je novinaru TV Vijesti u razgovoru prijetio da će mu „otkinuti glavu“ i da mu ne padne na pamet da objavljuje bilo šta u vezi sa njim i njegovim restoranom.

Nakon što je Milosavić Aleksić izašao iz policije, pozvao ga je muškarac koji se predstavio kao Radonja Radonjić, koji je od njega tražio da povuče prijavu. To je učinio uz prijetnje.

Vuksan Radonjić je ranije osuđivan zbog više krivičnih djela, a posljednji put je priveden jesenas zbog sumnje za nelegalnu gradnju benzinske pumpe na Tuškom putu.

Foto: RTCG/Arhiva

NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents