Uhapšen ruski državljanin osumnjičen za krađu taksija

Budvanska policija uhapsila je ruskog državljanina A.K. (34) zbog sumnje da je ukrao taksi vozilo, kao i ranac sa novcem i dokumentima, saopšteno je iz uprave policije.

„Budvanskoj policiji je 27. maja jedno lice, zaposleno u taksi udruženju iz Budve, prijavilo oduzimanje vozila koje koristi, koje je bilo parkirano u Ulici 13 jul u Budvi, kao i otuđenje ranca sa novcem i dokumentima.Postupajući po prijavi službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su u Ulici lovćenska pronašli pomenuto vozilo, koje su vratili vlasniku“, navodi se u saopštenju iz policije.

Sa događajem je upoznat tužilac koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu oduzimanje vozila u sticaju sa krivičnim djelom krađa.

„Opetativnim radom na terenu, izuzimanjem većeg broja zapisa sa video nadzora i preduzimanjem drugih aktivnosti iz svoje nadležnosti policijski službenici su identifikovali izvršioca A.K. (34) iz Ruske Federacije.Od njega su prikupljena obavještenja na zapisnik, te je po nalogu tužioca lišen slobode“, saopštila je budvanska policija.

Izvor: RTCG

Foto: Pixabay

NIKŠIĆ PROGNOZA