Uhapšen Nikšićanin osumnjičen za 24 krađe na području Cetinja, Nikšića i Šavnika

B.D. (21) iz Nikšića uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u 24 krađe koje su se dogodile na području Cetinja, Nikšića i Šavnika od decembra 2023. do februara 2024. godine, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

U saopštenju se navodi da policija sumnja da su u izvršenju ovih krivičnih djela učestvovale još dvije maloljetne osobe u odnosu na koje je postupanje u toku.

Iz UP su rekli da su građani prijavili da su u njihove porodične kuće izvršene provale i iz istih ukradeni različiti predmeti.

„Nadalje, izvršen je pretres kuće koju koristi jedan od osumnjičenih – B.D. (21) iz Nikšića, te je pronađena veća količina predmeta i alata za koje se sumnja da su pribavljeni izvršenjem krivičnih djela“, ističe se u saopštenju UP.

Iz te institucije su naveli da je osim toga, cetinjska policija prikupila obavještenja na zapisnik od više građana i nakon svih preduzetih radnji sa saznanjima upoznala nadležnog tužioca.

„Postupajući tužilac se izjasnio da se u radnjama lica B.D. (21) stiču elementi krivičnog djela teška krađa u produženom trajanju i on je lišen slobode. Nakon privoda tužiocu određeno mu je zadržavanje do 72 sata“, piše u saopštenju UP.

Foto: envato

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents