UP: Uhapšen jedan od osumnjičenih za prebijanje Pavićevića, drugi u bjekstvu

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić identifikovali su i procesuirali lica koja su juče fizički napala B.P. i D.R. koji su tom prilikom zadobili povrede, saopšteno je iz Uprave policije.

Uhapšen je Miloš Stanišić (19) koji se sumnjiči za krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, dok je Matija Stanišić (18) u bjekstvu.

„Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja koje su rezultirale identifikovanjem osumnjičenih. Policija je lišila slobode M.S. (19) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, dok se lice M.S. (18) nalazi u bjekstvu i za njim policija intenzivno traga zbog sumnje da je izvršio ista krivična djela“, navodi se u saopštenju.

Iz policije su kazali da je u toku sprovedene kriminalističke obrade prikupljen veći broj obavještenja od građana, izuzet i pregledan video nadzor sa lica mjesta, a sveukupne preduzete aktivnosti rezultirale su rasvjetljavanjem činjeničnog stanja predmetnog krivičnog djela.

Pavićević je pretučen prije dvije noći u centru grada pod Trebjesom, nakon što je grupu tinejdžera upozorio da ne zlostavljaju pse lutalice, ne čupaju cvijeće, ali i na nepropisno parkiranje.

Foto: Screenshot

Video: RTCG

NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents