Uhapšen i drugi osumnjičeni za napad na Pavićevića


Nikšićanin Matija Stanišić (18) uhapšen je na graničnom prelazu Ranče zbog sumnje da je u noći između 2. i 3. decembra u gradu pod Trebjesom sa godinu starijim Milošem Stanišićem teško povrijedio sugrađanina Boška Pavićevića, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

„Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja, koje su juče rezultirale identifikovanjem osumnjičenih i lišenjem slobode M. S. (19) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda“, navodi se u saopštenju.

Policija je saopštila da se za napad na Pavićeviča i Dušana Radojičića sumnjiči Miloš Stanišić kojem je tužilaštvo odredilo zadržavanje.

Aktivista Boško Pavićević, koji je pokušao da fotografiše nepropisno parkiranje i mučenje životinja na trgu u Nikšiću pretučen je 2. decembra i nalazi se u Kliničkom centru Crne Gore na liječenju. 

Foto: Facebook/Ivana Čogurić

NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents