Ubistvo Edmonda Mustafe: Ibrahimoviću zadržavanje 72 sata

Dino Ibrahimović koji se sumnjiči da je jutros u centru Bara ubio Edmonda Mustafu, koji se dovodi u vezu sa jednom organizovanom kriminalnom grupom, saslušan je u tužilaštvu i određen mu je pritvor 72 sata. Iz Višeg državnog tužilaštva je saopšteno da je nakon ubistva Mustafe slobode lišen D.I. On se sumnjiči za krivična djela teško ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja.

Iz Uprave policije saopšteno je da je privedena osoba o kojoj se vrše detaljne provjere zbog sumnje da je povezana ili se može dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela. 

Iz policije su kazali da je, po prijavi događaja, odmah uspostavljena blokada grada, te policija preduzima opsežne operativno taktiče i tehničke mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti i rasvjetljavanja ovog događaja.

„U mjerama prvog zahvata, u službene prostorije policije dovedeno je jedno lice čiji je identitet poznat službenicima Uprave policije, a u odnosu na koje se vrše detaljne provjere zbog sumnje da je povezan ili se može dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela“, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su sve raspoložive resurse stavili na raspolaganje Regionalnom centru bezbjednosti „Jug“ u smislu ljudskih resursa i tehničke opreme u cilju sprovođenja izviđajnih mjera i radnji u pravcu dokazivanja i rasvjetljavanja ovog krivičnog djela.

Uviđajem će rukovoditi tužilac iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici.

Foto: Screenshot/RTCG

NIKŠIĆ PROGNOZA