Tuča navijača u Baru: Povrijeđeni policajci, privedeni „Varvari“

Sedmorica povređenih, od kojih su tri policajca, epilog je nakon masovne tuče koja se dogodila u nedjelju veče u centru Bara, piše Primorski portal.

Primorskom portalu u Osnovnom državnom tužilaštvu Bar je potvrđeno da je četvorici Podgoričana, koji su osumnjičeni da su fizički nasrnuli na policajce, određeno zadržavanje do 72 sata.

„Osumnjičenim se na teret stavlja napad na službeno lice u vršenju službene radnje“, saznaje Primorski u ODT Bar.

U Opštoj bolnici Bar je potvrđeno da se ljekarima obratilo sedam pacijenta kojima su konstatovane lakše tjelesne povrede.

„Nakon pregleda i ukazane pomoći, upućeni su na kućno liječenje“, kazao je dežurni ljekar u Opštoj bolnici Bar Sadat Ličina.

Među povrijeđenim je i trojica policajaca.

Tuča se dogodila nakon fudbalske utakmice Mornar –Budućnost.

Prema informacijama Primorskog portala, te noći četvorica navijača Budućnosti – Varvara su se putničkim vozilom uputili ka centru Bara gdje su se sreli sa navijačima Crvene zvezde.

Uslijedio je verbalni pa fizički sukob na ulici ispred zgrade “Drina” Goražde. Kako piše Primorski portal, navijači Budućnosti su se vozilom odvezlo do Sportske dvorane “Topolica” gdje su fizički napali policajce koji su radili na obezbjeđivanju javnog reda.

Foto: Uprava policije

NIKŠIĆ PROGNOZA