Službenik Komunalne inspekcije podmetnuo požar na parkingu

Službenik Komunalne inspekcije A. M. (46) podmetnuo je požar danas na parkingu “Parking servisa” ispod brda Gorica u Podgorici, pri kome je potpuno izgorjelo jedno vozilo, a vatra zahvatila još dva automobila. Priveden je u policiju.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, riječ je o A. M. (46).

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su u kratkom roku rasvijetlili podmetanje požara na vozilu koje je se nalazilo na parkingu „Parking servisa“, a koji se proširio na još tri vozila. U službene prostorije policije doveden je A.M. (46), a koji je službenik Komunalne inspekcije”navodi se u saopštenju.

Podsjetili su da je podgoričkoj policiji danas oko 9.30 sati prijavljeno da je došlo do požara na jednom vozilu koje je bilo parkirano na parkingu „Parking servisa“, a koji se proširio na još tri vozila.

“Službenci Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada lokalizovali su požar. Na licu mjesta pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica izvršili su uviđaj, a nakon preduzetih operativnih, kao i istražnih mjera i radnji, došli su do identiteta lica za koje se sumnje da je izazvalo predmetni požar. A.M. je lociran i doveden u službene prostorije policije, a u toku su dalje policijsko – tužilačke mjere i radnje o čijem ishodu će javnost biti obaviještena”zaključeno je u saopštenju.

izvor:RTCG

foto:ilustracija

NIKŠIĆ PROGNOZA