„Pretresi nastavak represije državnog aparata“

Novi pretresi u hotelu Podgorica nastavak su represije državnog aparata koja naša firma trpi već godinama, saopštila je danas uprava tog hotela. Oni su reagovali nakon što su danas službenici CB Podgorica i Sektora za borbu protiv kriminala kontrolisali bezbjednosno interesantne osobe u hotelu Podgorica i ispred hotela. Kako je Portalu RTCG nezvanično saopšteno, policija je pronašla pištolj u nelegalnom posjedu zbog čega je jedno lice privedeno. Pištolj je pronađen u vozilu.

Kako navode, pretresi su pompezno praćeni medijskim senzacionalizmom i manipulacijama.

“Radi preciznog informisanja javnosti ističemo da, uprkos tome što je ovo ko zna koji po redu pretres, u objektu nije pronađeno bilo šta što je nezakonito. Vatreno oružje koje je Uprava policije pronašla i oduzela, pronađeno je u vozilu koje je bilo parkirano izvan hotelskog objekta i koje je u vlasništvu Glavnog grada”, ističu u saopštenju.

Tvrde da je očigledna namjera aktuelne vlasti da po svaku cijenu pokuša da uništi poslovanje hotela, zbog čega i razmatraju pokretanje određenih pravnih radnji kako bi „zaštitili ugled i poslovanje firme koja zapošljava 60 ljudi koji časno i pošteno radeći izdržavaju svoje porodice“.

Foto: Screenshot

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA