Podgorica: Krivične protiv tri maloljetnika i dvije odrasle osobe zbog nasilničkog ponašanja

Policija u Podgorici podnijela je krivične prijave protiv tri maloljetna i dva punoljetna lica zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teške tjelesne povrede.

Kako navode u saopštenju, krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja podnijeta je protiv dva maloljetnika stara 16 i 17 godina i dvije punoljetne osobe A.M. (21) i T.M. (19) koji je i lišen slobode.

„Oni su, kako se sumnja, 7. decembra oko 18 časova u Ulici oktobarske revolucije, fizički napali jedno lice zadajući mu udarce u predjelu glave i tijela. Oštećeni je zadobio povrede koje su konstatovane u ljekarskoj dokumentaciji“, navode u saopštenju Policije.

Podgorička policija je podnijela i krivičnu prijavu protiv maloljetnog lica starog 14 godina zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda.

On je ovo djelo izvršio na način što je, dok su se nalazili u fiskulturnoj sali jedne osnovne škole u Podgorici, drugom maloljetniku zadao udarac u predjelu glave, usljed čega je oštećeni zadobio tešku tjelesnu povredu koja je konstatovana u ljekarskoj dokumentaciji.

Foto: Ilustracija

NIKŠIĆ PROGNOZA