Podgorica: Krivična prijava protiv dvije osobe osumnjičene za krađu

Službenici Stanice kriminalističke policije za suzbijanje imovinskog kriminaliteta su podnijeli krivičnu prijavu protiv J.P.(40) zbog sumnje da je počinila krivično djelo krađa na štetu jednog marketa za prodaju kozmetičkih proizvoda u tržnom centru u Podgorici saopšteno je iz Uprave policije.

“Ona je 4. juna, usljed nepažnje zaposlenih uspjela da otuđi kozmetičke i druge proizvode u vrijednosti od 562 eura, i napusti objekat. Policija je sprovodeći radnje iz svoje nadležnosti identifikovala lice i o navedenom obavijestila dežurnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici”, navode iz policije.

Dodaje se da je policija juče u Podgorici pronašla uhapsila E.R.(26) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo na štetu dva maloljetna lica iz Podgorice.

“On je oštećenima prišao dok su prolazili kroz park i uz prijetnje ih hvatao za garderobu i tražio novac, koji su mu oštećeni dali, nakon čega se uputio u nepoznatom pravcu. Par dana kasnije, E.R. je na izlazu iz parka u istom dijelu grada, ponovo zaustavio ova dva lica kojima je uputio prijetnje po život i tijelo. Imenovani će biti priveden Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost”, kaže se u saopštenju.

Foto: Screenshot/RTCG

NIKŠIĆ PROGNOZA