Pljevljak uhapšen zbog porodičnog nasilja i napada na policajca

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“– Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja su lišili slobode E.R. (42) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. E.R. će odgovarati i prekršajno zbog nasilja u porodici.

„Pljevaljska policija je, postupila po prijavi ženske osobe zbog nasilja u porodici koju je podnijela protiv supruga E.R. Pripadnici policije su izašli na lice mjesta i prilikom preduzimanja službenih radnji upotrebom sredstava prinude spriječili bjekstvo E.R., koji je tada policijskom službeniku uputio ozbiljne prijetnje.
O događaju je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevlima koji se izjasnio da se u odnosu na prijavu nasilja u porodici ne stiču elementi bića krivično djela, te je u se u vezi tog događaja protiv E.R. podnijeta prekršajna prijava zbog učinjenog prekršaja iz člana 36 Zakona o sprečavanju nasilja u porodici ili porodičnoj zajednici“, saopšteno je iz Uprave policije.
Državni tužilac je naložio da se E.R. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

foto:ilustracija/CDM

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA