Nišliji 48 dana zatvora zbog dva saobraćajna prekršaja

Državljaninu Srbije N.I. ( 31) izrečena je novčana kazna u iznosu od 1200 eura zbog dva saobraćajna prekršaja. Kako N.I nije imao novca, kazna je zamijenjena u zatvorsku u trajanju od 48 dana.

“N.I. (1992) iz Niša, državljanin  Srbije proglašen je krivim i izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 1.200 eura jer se prethodne večeri u ulici Mediteranskoj u Budvi motociklom marke ‘Kawasaki’ nije zaustavio na znak ‘stop’ policisjkog službenika, već je nastavio dalje kretanje ka hotelu ‘Avala’. Kada je nakon kraće potjere zaustavljan, utvtđeno je da nema položen vozački ispit za upravljanje predmetnim motociklom”, navodi se u saopštenju Suda za prekršaje u Budvi, koje potpisuje predsjednik Marko Đukanović.

Pošto N.I. nije imao novca da uplati predmetnu kaznu, iz suda navode da je ista  zamijenjena u kaznu zatvora u trajanju od 48 dana na čije izdržavanje je upućen odmah po donošenju rješenja.

“Sutkinja Katarina Vujačić Vuksanović je osim kazne odredila da okrivljeni N.I. ne može upravljati vozilima na teritoriji Crne Gore u trajanju od tri mjeseca, koja zabrana stupa nakon izdržane kazne”, dodaju iz Suda.

NIKŠIĆ PROGNOZA