Nikšićanin uhapšen zbog nasilničkog ponašanja

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, identifikovali su i uhapsili J.P. koji je u dva odvojena događaja počinio krivično djelo nasilničko ponašanje.

Policija u Nikšiću je 9.januara oko 01.10 časova obavještena od strane Hitne službe Medicinskog centra Nikšić da se u njihove porostorije javilo jedno muško lice sa povredama u vidu ubodne rane u predjelju lijevog ramena, koja je od strane dežurnog ljekara konstatovana kao laka.

„Takođe, iste večeri oko 01.50 časova telefonskim putem je policiji u Nikšiću jedno lice prijavilo da ga je bez ikakvog povoda fizički napalo jedno njemu nepoznato lice zadajući mu udarac u predjelu glave usljed čega je oštećeni pao na trotoar, te je ovo nepoznato lice oštećenom zadalo više udaraca rukama i nogama u predjelu glave i tijela.Na lice mjesta upućeni su policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić koji su prevezli oštećenog na ukazivanje ljekarske pomoći gdje su mu konstatovane lake tjelesne povrede.Postupajući po navedenim prijavama, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, u kratkom vremenskom roku, pripadnici nikšićke policije preduzeli su niz operativno taktičkih mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja navedenih događaja, prikupljen je veći broj obavještenja od građana i identifikovan je izvršilac J.P. koji je lišen slobode“, saopštili su iz Uprave policije.

foto:ilustracija/envato

NIKŠIĆ PROGNOZA