Na Dobrakovu oduzet snus i sredstva za potenciju

Na graničnom prelazu Dobrakovo jutros je zaplijenjena velika količina duvana za nargile, duvana za žvakanje (takozvani snus) i sredstava za potenciju “Kamagra”.

 (foto: Odsjek za sprečavanje krijumčarenja)

Kako je saopšteno iz Odsjeka za sprečavanje krijumčarenja Uprave prihoda i carina, roba čiji je promet zabranjen i ograničen je trajno oduzeta.

Vrijednost je procijenjena na 20.592 eura.

 (foto: Odsjek za sprečavanje krijumčarenja)

Iz Odsjeka za sprečavanje krijumčarenja su kazali da su jutros na ovom graničnom prelazu zaustavili kamiona crnogorskih registarskih oznaka kojim je upravljao crnogorski državljanin I. M. 

„Službenici Uprave policije su nadležnom dežurnom tužiocu u Bijelom Polju, koji je djelo kvalifikovao kao nedozvoljena trgovina, u redovnom postupku podnijeli krivičnu prijavu protiv gore navedenog lica. Uprava prihoda i carina i Uprava policije, u saradnji sa državnim tužilaštvom, kontinuirano sprovode aktivnosti usmjerene na suzbijanje i sprječavanje krivičnih djela nedozvoljene trgovine, identifikaciju lica koja učestvuju u lancu trgovine akciznim robama i suzbijanje sive ekonomije“, piše u saopštenju Odsjeka. 

Foto: Odsjek za sprečavanje krijumčarenja

NIKŠIĆ PROGNOZA