Incident u nikšićkom „Vodovodu“: Pomoćnik direktora pretukao radnika?

U preduzeću „Vodovod i kanalizacija“ Nikšić prije dva dana dogodio se incident, potvrđeno je iz Uprave policije. O incidentu su obaviješteni od zaposlenih iz nikšićke Hitne službe gdje je zbrinuto jedno lice sa povredama „nanesenim nasilnim putem“. U pitanju je radnik nikšićkog „Vodovoda“ Mustafa Kajević kojem je povrede nanio pomoćnik direktora tog preduzeća Stevo Kilibarda.

U Medicinski centar su upućeni policijski službenici koji su tamo zatekli pomenuto oštećeno lice kojem je ukazivana ljekarska pomoć, a nakon čega je doveden u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Nikšić.

„Sa njim je obavljen razgovor  o čemu  je  sačinjen  zapisnik  o obavještenju prikupljenom od građanina. Tom prilikom je ovo lice prijavilo da je ga je u krugu preduzeća Vodovod i kanalizacija Nikšić, gdje je zaposlen, fizički napao pomoćnik direktora ovog preduzeća, S.K. na način što mu je zadao više udaraca zatvorenim šakama u predjelu glave.Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti u odnosu na ovu prijavu, te u službene prostorije pozvala lice S.K. (55) i od njega je prikupljeno obavještenje na zapisnik“, saopštili su iz Uprave policije.

O navedenom događaju policijski službenici su obavijestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, koji će pravno kvalifikovati događaj nakon uvida u spise predmeta i dodatno prikupljenih obavještenja.

Portalu RTNK je iz nikšićkog „Vodovoda“ nezvanično pojašnjeno da je spornog dana fizičkom sukobu između Kilibarde i Kajevića prethodio verbalni sukob.

“ Do sukoba je došlo u poslijepodnevnim satima. Biće preduzete sve pravne radnje-procedure kojim će biti utvrđena odgovornost učesnika u incidentu“, nezvanično su kazali Portalu RTNK iz nikšićkog „Vodovoda“.

foto:RTNK

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents