„Hapšenje Perović novi udarac na korupcionaške i kriminalne mreže čiji temelj je postavio Đukanovićev režim“

Hapšenje direktorice Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jelene Perović novi je udarac na korupcionaške i kriminalne mreže čiji temelj je postavio bivši režim na čelu sa Milom Đukanovićem, saopštio je danas predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić.

„Čestitamo Specijalnom državnom tužilaštvu i Specijalnom policijskom odjeljenju na konkretnim i odlučnim koracima u borbi protiv korupcije i kriminala. Hapšenje Jelene Perović još jedno je u nizu hapšenja u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije u ovoj državi i jasan je pokazatelj posvećenosti na putu ka izgradnji društva u kojem se poštuju i sprovode zakoni“, istakao je Milačić u saopštenju.

On je dodao da u Pravoj Crnoj Gori vjeruju da će „Perović konačno položiti račune zbog sumnji u zloupotrebu svog položaja, nereagovanja na očigledne i brojne nezakonite radnje i akumulaciju višemiliomnske imovine bivših funkcionera, prijatelja i kumova bliskih nekadašnjem režimu“.

„Kao i da će, između brojnih drugih, odgovoriti i na pitanje zašto je prikrivala Đukanovićevu neprijavljenu imovinu, počevši od njegovog sata, na što ju je mnogo puta upozoravala i Prava Crna Gora u Parlamentu, ali i van njega. Vizija Crne Gore je jasna, pravda će biti zadovoljena, a na tom putu niko neće biti izuzet od odgovornosti“, poručio je Milačić.

Foto: Prava CG

NIKŠIĆ PROGNOZA