Djelovi tijela završili na deponiji

Na jednoj deponiji u opštini Herceg Novi pronađeni su djelovi tijela i tim povodom policija je pokrenula istragu. Prema saznanjima Portala RTCG isključena je mogućnost da se radi o nasilnoj smrti.

Kako saznaje taj portal, hercegnovskoj policiji je prijavljeno da provjere jedan stan gdje su živjele dvije osobe, a koje već duži vremenski period niko nije vidio.

Policija je izašla na lice mjesta i zatekla jedno tijelo koje je bilo nemoguće u tom trenutku identifikovati. Inspektori su potom pozvali ljekara i pogrebnike. Identitet preminule osobe je kasnije utvrđen. Osim ovog tijela, u stanu su, kako su kasnije utvrdili, bili ostaci tijela još jedne osobe. Navodno je bllo u takvom stanju da niko nije prepoznao da se radi o ljudskom tijelu.

Policija utvrđuje da li je tokom izviđaja na licu mjesta bilo propusta zbog kojih su ostaci drugog tijela završili prvo u kontejneru koji se nalazio u blizini prodavnice Tehnomaks u Zelenci, a potom i na deponiji.

Iz policije se do večeras nijesu mogle dobiti zvančne informacije o ovom događaju osim da utvrđuju kako je došlo do propusta i ko je odgovaran za to.

Foto: RTNK

1 komentar
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Sta je ovo, bolan?

NIKŠIĆ PROGNOZA