Dječak nosio noževe u školu, prekršajna prijava protiv majke

Dječak iz jedne osnovne škole u Budvi donosio je metalne noževe i pirotehnička sredstva u ovu obrazovnu ustanovu, a protiv njegove majke podnijeta je prekršajna prijava zbog propuštanja mjera roditeljskog nadzora. To su saopštili iz Uprave policije Crne Gore.

Kako su saopštili iz Uprave policije, dječak star 13 godina sa sobom je u školu i zonu škole nosio nož, a policija je došla do fotografije na kojoj se vidi da taj dječak u prostorijama osnovne škole drži manji nož i predmet crne boje nalik na pištolj.

Kako su naveli, daljom istragom nađeno je još noževa. 

„Nakon toga su preduzete radnje u objektu stanovanja dječaka i njegovog zakonskog zastupnika V.M. (35), kojom prilikom je pronađeno više komada metalnih noževa, plastični pištolj – igračka i plastična municija, kao i pirotehnička sredstva“, piše u saopštenju. 

„Pronađeni predmeti privremeno su oduzeti, a o događaju su upoznati službenici Centra za socijalni rad radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti, kao i državni tužilac koji se izjasnio da u navedenom događaju nema elemenata krivičnog djela“, zaključeno je u saopštenju. 

Foto: Ilustracija

NIKŠIĆ PROGNOZA