Bijelo Polje: Tužilaštvo formiralo predmet zbog požara u zgradi

Osnovno državno tužilaštvo u Bijelom Polju formiralo je predmet povodom požara koji se dogodio juče, oko 17:30 časova u Bijelom Polju, u Ul. Milorada Šćepanovića u jednom od stanova, stambene zgrade Lamela 4.

– Po izlasku na lice mjesta, služba zaštite i spašavanja lokalizovala je i ugasila požar, a ekipa Hitne medicinske pomoći, blagovremeno je ukazala pomoć ugroženim licima. Šest lica je primljeno u Urgentni blok radi daljeg ukazivanja pomoći. U cilju rasvjetljavanja ovog događaja, dežurni tužilac je naložio policijskim službenicima Uprave policije OB Bijelo Polje preduzimanje mjera i radnji. Uviđaj je obavio dežurni tužilac Danilo Mrdak uz prisustvo vještaka iz oblasti zaštite od požara Radovana Popovića i vještaka elektro struke Milutina Ostojića, po prethodnoj donijetim naredbama, kao i ovlašćenih policijskih službenika, kojom prilikom su izuzeti tragovi sa lica koji će biti predmet vještačenja- navode iz ODT Bijelo Polje.

Nakon dostavljenih nalaza i drugih prikupljenih dokaza, biće poznat uzrok nastanka požara o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena i u konačnom donijeta odluka.

Foto: Milovan Novović/DAN

NIKŠIĆ PROGNOZA