Bijelo Polje: Krivična protiv maloljetnika, Bjelopoljca povijedio nožem

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda policija u Bjelom Polju podnijela je krivičnu prijavu protiv maloljetnika, starog 17 godina, državljanina Švajcarske.

“Juče pola sata nakon ponoći policiji u Bijelom Polju je oštećeni A.R. (18) podnio prijavu da je zadobio povrede usljed fizičkog konflikta, nakon čega je policija izašla na lice mjesta gdje je zatekla oštećenog koji je transportovan na ukazivanje ljekarske pomoći u medicinsku ustanovu, gdje je zadržan na daljem liječenju”, saopštila je Uprava policije.

Na licu mjesta je zatečen i prijavljeni maloljetnik, od kojeg je oduzet nož, a on je potom doveden u službene prostorije radi davanja iskaza.

“Policija je došla do saznanja da su ove dvije osobe zajedno konzumirale alkohol, nakon čega je došlo prvo do verbalnog, a potom i fizičkog konflikta, a potom je maloljetnik nožem povrijedio A.R. u predjelu ruke”, naglasili su iz UP.

Alkotestiranjem je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu i kod oštećenog i kod osumnjičenog.

Policija je na licu mjesta izvršila uviđaj po nalogu tužioca, a nakon svih preduzetih mjera i radnji nadležnom tužiocu je podnijeta krivična prijava protiv maloljetnika.

foto:ilustracija

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA