Bijelo Polje: Kod jednog lica pronađena municija, sankcionisano devet vozača zbog prekršaja

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“ –Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje su juče, postupajući po naredbi Osnovnog suda u Bijelom Polju, izvršili pretres kuće i drugih prostorija koje koristi A.H. (40) u mjestu Ivanje.

Pretresom kuće je pronađeno i oduzeto dva komada municije kalibra 7.62 mm, okvir za pištolj istog kalibra, pet komada municije za lovačku pušku i drvena palica.

Pretresom vozila koje koristi ovo lice pronađeno je manje pvc pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga- marihuana.

Upoznat je tužilac koji će se naknadno izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji krivičnog djela.

Nadalje, u pojačanim aktivnostima koje sprovodi Odjeljenje bezbjednosti Bijelo Polje sinić su kontrolisani učesnici u saobraćaju od kojih su dva lišena slobode zbog upravljanja vozilima pod dejstvom alkohola u organizmu.

Saobraćajna policija Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje poseban akcenat stavlja na kontrolu mladih vozača, pa je iz te kategorije juče u Bijelom Polju kontrolisano njih 18, od kojih je devet sankcionisano zbog upravljanja vozilom brzinom većom od dozvoljene, kao i zbog vožnje pod dejstvom alkohola u organizmu.

Foto: RTNK

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA