Berancu zadržavanje 72 sata, osumnjičen za teško ubistvo u pokušaju

Državni tužilac Višeg državnog tužilaštvu u Bijelom Polju, Vladan Đalović, juče je, nakon saslušanja odredio je zadržavanje u trajanju od 72 časa, osumnjičenom R.B. iz Berana., zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju.

“Krivičnom prijavom je predstavljeno da je osumnjičeni 04.11.2023. godine, u naselju Trepča, opština Andrijevica, u ugostiteljskom objektu iz vatrenog oružja nepoznate marke, ispalio više projektila u pracu oštećenih M.I. i S.Z, kojom prilikom je oštećeni M.I. zadobio tjelesne povrede”, saopšteno je iz Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju.

Takođe, državni tužilac Višeg državnog tužilaštvu u Bijelom Polju, Slavenko Smolović, nakon saslušanja odredio je osumnjičenom M.D. iz Pljevalja zadržavanje u trajanju od 72 časa, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

“Krivičnom prijavom je predstavljeno da su ovlašćeni policijski službenici Uprave policije SP Šavnik, prilikom kontrole lica i vozilo, od osumnjičenog M.D. u opštini Šavnik, oduzeli opojnu drogu kokain, ukupne mase 98,3 grama, zapakovanu u dva ručno pravljena zamotuljka”, kazali su iz bjelopoljskog tužilaštva.

Foto: Beća Čoković/Pobjeda

NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents