Bemax: Vijest o tome što je pretresano u Budvi je laž

“Vijest” da su pripadnici Specijalnog policijskog odjeljena pretresli stanove u Budvi koji, navodno, pripadaju Zoranu Tomčiću, Zoranu Lazoviću, Aleksandru Mijajloviću i Ranku Uboviću – nije tačna, navodi se u reagovanju kompanije Bemax.

Kako navode, pretreseni stanovi nijesu u vlasništvu osoba koje se imenom pominju, nego su stanovi kompanije Bemax.

“Zgradu smo gradili, odnosno izvodili građevinske radove i, po ugovornoj obavezi, u kompenzaciju dobili pet stanova. Dokaz da je Bemax vlasnik jeste i nesporna činjenica da od prvog dana do danas – dakle, punih pet godina – sve račune održavanja, potrošnje struje i vode, kao i sve druge pripradajuće račune kao što su kablovska ili porezi za te nekretnine izmiruje isključivo kompanija Bemax”, navodi Bemax.

Kako su istakli, stanovi su, kompletno opremljeni, tokom prethodnih pet godina bili, povremeno, ponuđeni i na tržištu nekretnina – za izdavanje.

“Podatke o tome moguće je lako i brzo provjeriti. Lažna vijest lansirana je iz koncerna Vijesti, a, po oprobanom receptu, preuzela ju je mreža medija formirana za širenje uticaja. Kako smo i sami, kao kompanija, na meti istih, jasno nam je da je i motiv lansiranja ovog spina isti – nečasan pritisak na osobe koje se u lažnoj vijesti targetiraju”, zaključuju se u saopštenju kompanije Bemax.

Foto: Bemax

NIKŠIĆ PROGNOZA