Bar: Prijavljen nestanak ženske osobe na moru, pronađena u hotelskoj sobi

Pripadnici Uprave pomoske sigurnosti i upravljanja lukama zajedno sa roniocima pretraživali su sinoć morsku površinu na potezu od Ruže vjetrova do Ujntnog potoka u potrazi za ruskom državljankom čiji nestanak je prijavljen sinoć oko 23 sata.

„UPSUL je primila informaciju da je strana državljanka nestala u moru na Velikom Pjesku u opštini Bar, a potraga je trajala do dva sata iza ponoći. Nastavljena je jutros u sedam sati kada su isplovila dva spasilačka čamca sa roniocima u cilju pretrage morskog dna uz obalu. Ubrzo nakon toga dobili smo informaciju da se ova osoba u pripitom stanju vratila živa i zdrava u hotelsku sobu“, saopšteno je iz UPSUL.

Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama apeluje na građane i turiste da vode računa kada i u koje vrijeme ulaze u more, kao i da se prilikom svakog isplovljenja ili odlaska na “divlje plaže“ obavezno pogleda vremenska prognoza za taj dan, kao i da se pozivom na broj 129 sigurnosti zatraže sve infomacije prije isplovljavanja. Takođe, na ovaj broj se može prijaviti bilo kakva opsnost na moru.

foto: RTCG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA