Bar: Oduzeta automatska puška, pronađeno i oko 22 kilograma marihuane

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar su juče uhapsili Ž. V. iz Podgorice kod kog je pretresom objektu u barskom selu Krnjice pronađena automatska puška i tri ručno pravljene cigarete sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je marihuaua, odnosno takozvani džoint, kazali su iz Uprave policije.

Sa događajem je upoznat nadležni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, po čijem je nalogu Ž. V. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

„Osim toga, policijski službenici su u istom selu izvršili pretres jednog objekta gdje su pronašli 20 većih pvc pakovanja sa sadržajem zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine oko 22 kilograma“, naveli su u saopštenju.

Pripadnici barske policije, kako ističu, sprovode intenzivne aktivnosti na identifikaciji osoba kome ova materija pripada sa ciljem rasvjetljavanja događaja u pravcu krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto: UP

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA