Ada Bojana: Pronađena marihuana, kokain, ekstazi, uhapšene dvije osobe

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su u saradnji sa službenicima Stanice granične policije Ulcinj koji su koristili službenog psa, izvršili pretres vikendice koju su na Adi Bojani koristili A.D. (26) i S.Đ. (28) iz Podgorice, saopšteno je iz Uprave policije.

„Po naredbi nadležnog suda pretres je izvršen i kod A.D. policija je pronašla materiju za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne mase 284,1 gram, 52 komada tableta ekstazija, kao i materiju za koju se sumnja da je opojna droga kokain, ukupne mase 24,7 grama, te 2.447,5 eura“, navode u saopštenju.

Dodaju da je osim toga, kod S.Đ. pronađena materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne mase 131,1 gram, 6,9 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, kao i 4.309,5 eura i vaga za precizno mjerenje.

„Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem su naogu A.D. i S.Đ. lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Takođe, S.Đ. se na teret stavlja i krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga“, zaključeno je u saopštenju.

Foto: Uprava policije

NIKŠIĆ PROGNOZA