Abazović: Pomoći ćemo u rješavanju stambenih potreba policajaca

Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović ugostio je danas u svom kabinetu predsjednika Sindikata Uprave policije Crne Gore Mladena Šuškavčevića. 

Na samom početku razgovora Šuškavčević se zahvalio premijeru Abazoviću i ministru unutrašnjih poslova Fillipu Adžiću na svemu što su zajedno uradili u cilju poboljšanja materijalnog statusa zaposlenih u Policiji.

Premijer Abazović je naglasio da je poboljšan materijalni status policijskih službenika jedan vid zahvalnosti za sigurnost i bezbjednost koju svi građani Crne Gore svakodnevno osjećaju.

„Danas možemo slobodno konstatovati da je bezbjednost u Crnoj Gori na zadovoljavajućem nivou”, poručio je Abazović.

Ističući da je Sindikat Uprave policije nailazio samo na podršku od čelnika i članova 43. Vlade, predsjednik Sindikata UP Mladen Šuškavčević je izrazio očekivanje da će od Vlade dobiti pomoć i u rješavanju stambenog pitanja zaposlenih u Policiji.

„Naš Sindikat je do sada izgradio više od 570 stanova za naše zaposlene i neće se tu zaustaviti“, poručio je Šuškavčević dodajući da postoje planovi i lokacije u više crnogorskih opština gdje bi se uz pomoć Vlade moglo uskoro početi sa radom.

„Vlada ima dobru volju da pomogne i pomoći ćemo šta god budemo mogli. Mi bi voljeli da ljudi dobiju krov nad glavom, jer su to i zaslužili”, zaključio je Abazović.

Foto: Vlada Crne Gore

NIKŠIĆ PROGNOZA